Magyarföldi Kerékpáros Teljesítménytúrák

2008. május 11-én rendeztük meg a hagyományteremtő I. Magyarföldi Kerékpáros Teljesítménytúrát, melyen főleg barátok, ismerősök és Magyarföld szerelmesei vettek részt.

Már akkor is két távot hirdettünk meg, de az esemény inkább volt túra, mint verseny, így a Nagy Körön nem tülekedtek a kerékpárosok, de így is volt, aki teljesítette könnyedén. Ennek ellenére, a második alkalommal (2009. május 31-én) még nehezebb terepet választottunk, Szlovénián keresztül, így aztán nagy volt a meglepetésünk, amikor hiába próbáltam lebeszélni a rajtnál a versenyzőket, a nevezők fele a Nagy Körön indult. Ezen alkalommal jó pár tapasztalt kerekező is indult, igen szép időeredménnyel.

Most gondolkodhatom a jövő évi útvonalon, hogy hogy is nehezítsem meg a versenyzők dolgát.

Reményeink szerint minden évben egyre többen vesznek majd részt a versenyen, és a magyarföldi kerékpártúra kötelező programmá váli a biciklisták naptárában.

Eddigi kerékpáros versenyeink

II. Magyarföldi Kerékpáros Teljesítménytúra

008. május 11-én rendeztük meg a hagyományteremtő I. Magyarföldi Kerékpáros Teljesítménytúrát, melyen főleg barátok, ismerősök és Magyarföld szerelmesei vettek részt.

Már akkor is két távot hirdettünk meg, de az esemény inkább volt túra, mint verseny, így a Nagy Körön nem tülekedtek a kerékpárosok, de így is volt, aki teljesítette könnyedén. Ennek ellenére, a második alkalommal (2009. május 31-én) még nehezebb terepet választottunk, Szlovénián keresztül…

Tovább olvasom »
Scroll to Top