Segítő kezek

SEGÍTŐ KEZEK SZÖVETSÉGE KISKUTAS

Bandicsné Ferencz Márta, Bandics Márton, Bagladi Anna, Farkas Péter, Gaál Katalin, Hollós István, Hollós Bence, Horváth Béla, Horváth Béláné, Ináncsi Richárd, Kányáné Tóth Márta,Kupó Eszter, Kupó Tiborné, Kurucz Annamária, Kurucz Mihály, Kurucz Veronika, Molnár Szilárd, Őry Gábor, Őry Rózsa

Kedves Segítők!

Őszinte köszönetemet és hálámat szeretném kifejezni, amiért együtt tölthettük a szombati napot és választott nemes ügyünket munkátokkal, kedvességetekkel, szorgalmatokkal támogattátok.

Bízom abban, hogy e szeretetteljes szolgálat messze viszi az önzetlenség eszméjének hírét és további követők kapcsolódnak Szövetségünkhöz.

A közösen megtalált és felvállalt teendőink merőben új színfoltja az értékteremtésnek, amely hadat üzen és fityiszt mutat a pénznek! Mi értékesebb szolgálatot teszünk: kezünk, szívünk és szellemünk erejét adjuk az arra rászolgálónak, az arra méltónak.

Rátóti Zoltán ügye ilyen. Fatemplomot emel az Ég felé Magyarföldön. Férfias és nemes akarat, emberes tett. A csodás épület gerendái a mai nappal viselik és hirdetik kezetek gondos munkáját.

Köszönöm Nektek!

Kiskutas, 2009. október 3.

 

Tisztelettel és elismeréssel:

Halász Gábor
elnök

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Scroll to Top